GARLIC VEGI BIO se používá do studených pokrmů bez vaření, do pomazánek a salátů, v teplé kuchyni do polévek, omáček, těstovin a na dušení masa a zeleniny. Výtečná je na úpravu všech druhů ryb.
Mořská sůl (NaCl max 40 %), BIO zelenina a BIO bylinky 57 % (BIO česnek 30 %, BIO cibule 15 %, BIO pórek, BIO libeček, BIO petrželová nať, BIO saturejka), fruktóza.
NA TENTO VÝROBEK SE POUŽILO 200 G ČERSTVÉ ZELENINY A BYLINY.
POUŽITÍ
-
saláty
-
pomazánky
-
pečené a dušené maso
-
těstoviny
-
omáčky
Jedna kávová lžička na jednu porci nebo dle vlastní chuti.
Jídlo se případně dosoluje až po přidání této směsi.
Skladujte v suchu max. do 25 °C a 70% vlhkosti vzduchu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.